Politika

DANILOVIĆ: Zašto nije uložen novac u infrastrukturu energetskog sistema

okdanilovic-slajd_1Zamjenik predsjednika Nove srpske demokratije i šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goran Danilović kritikovao je reakciju vlasti na veliko nevrijeme koje je zahvatilo sjever Crne Gore.

DANILOVIĆ: Zašto nije uložen novac u infrastrukturu energetskog sistema
Portal AnalitikaIzvor

- Prije manje od godinu, februara prošle, imali smo vanredno stanje - snijeg je bio veliki (najveći) ali suv. Skoro svugdje bilo je struje. Specijalne emisije o funkcionisanju sistema…Hvalisanje na muku - bilo mi je muka.

Ove godine problem je u vlažnom snijegu - popadali niskonaponski stubovi i viskonaponski izgleda. Na području Nikšića možda i 150 (stubova). Kolašinska sela su van civilizacije. Žabljak, Rožaje... Užas!

Samo, želim da vas podsjetim: skoro 100 miliona eura od prodaje Elektroprivrede trebalo je uložiti u infrastrukturu našeg energetskog sistema. Pare, međutim, godinama stabilišu Prvu banku Mila Đukanovića. A on se vratio da nas izvadi iz krize. E pa, uvaženi birači, punoljetni građani, znajte da iz godine u godinu glasate za ove drvene, impregrirane stubove! Impregrirani premijer kaže da je Filip (Vujanović) ozbiljan kandidat za predsjednika. Navalite!, napisao je Danilović.

 

 

Portal Analitika