Politika

Srpska lista: Politički nekorektan stav Dragutina Raičevića

okslStav Dragutina Raičevića, predsjednika SNP-a u Nikšiću, da će njegova partija nastupiti samostalno na predstojećim izborima zbog naše odluke da ne budemo u koaliciji sa Nebojšom Medojevićem i Darkom Pajovićem, krajnje je politički nekorektna, ocijenjeno je iz Srpske liste.

Srpska lista:  Politički nekorektan stav Dragutina Raičevića
Portal AnalitikaIzvor

SNP-u nismo smetali kada su zajedno sa jaranima iz DF i PCG trebali da formiraju vlast u Nikšiću, pa su svi zajedno odradili posao za Mila Đukanovića. Nismo im smetali ni kada su Andrija Mandić i Predrag Bulatović razbili SNP, naveo je u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika predsjednik nikšićkog odbora Srpske liste Tomaš Drinčić.

- Istine radi, Srđan Milić je Srpsku slogu sve do predaje izbornih listi za lokalne izbore u Kotoru i Budvi ubjeđivao da ćemo nastupiti u koaliciji. Mi iz SL smo bili svjesni da se radi o Milićevoj prevari koja je saglasna njegovim političkim navikama i upozoravali smo koalicione partnere, dok su kolege iz Narodne stranke do zadnjeg trenutka vjerovali da Milić drži riječ, naveo je Drinčić.

Zato Srpska lista poziva Socijalitičku narodnu partiju da se ne krije iza naše odluke o nastupu na predstojećim lokalnim izborima. SL ima specifičan politički program koji nema previše dodirnih tačaka sa bilo kojom političkom partijom u Crnoj Gori bez obzira na proklamovane programske principe ostalih učesnika političke scene. Nas interesuju prava Srba i ne bavimo se virtuelnim temama.

- Problem Srđana Milića i Dragutina Raičevića jeste da li će podržati Miodraga Lekića ili neće. Činjenicu da je ‘’politički preveslan’’ od strane Nebojše Medojevića, Milić pokušava relativizovati iznalaženjem razloga za samostalan nastup. Zato, neka se nas okane, kada je već priznao i naučio himnu Sekule Drljevića, neće mu biti teško da opet pobjegne ili ode u zagrljaj ustavotvorca i crvenog vojvode. Ali, neka se ne krije iza Srpske liste, eto mu Darka Pajovića i Predraga Bulatovića za još jedan besmisleni krug međusobnih prevara i novi poraz, zaključeno je u saopštenju.

 

 

Portal Analitika