Politika

PAJOVIĆ: Pozitivna posvećena svom predsjedničkom kandidatu

pajovicokPredsjednik Pozitine Crne Gore Darko Pajović rekao je, nakon konsultacija sa predjednikom Skupštine Rankom Krvokapićem, da je Pozitivna trenutno posvećena samo svom kandidatu za predsjedničke izbore.

PAJOVIĆ: Pozitivna posvećena svom predsjedničkom kandidatu
Portal AnalitikaIzvor

 

- Pozitivna Crna Gora posvećena je svom predsjedničkom kandidatu. U toku su unutarstranačke konsultacije o tome da se nađu modaliteti da Pozitivna ima svog predsjedničkog kandidata. Naravno postoji nekoliko parametara za to, tu je i finanasijska situacija koja je veoma bitna jer su predsjednički izbori drugačiji nego parlamentarni. Vidjećemo šta će biti nakon unutarstranačkih konsultacija - rekao je Pajović nakon razgovora sa predsjednikom Skupštine o predstojećim predsjedničkim izborima.

On je istakao da su iz Pozitivne u ovom momentu posvećeni obezbjeđivanju uslova za svog predsjedničkog kandidata kao i da nijesu razmatrali alternativne scenarije.

- Tako da konkretno razmišljenje o drugima kandidatima, gospodinu Lekiću ili eventualno gospodinu Vujanoviću ne bih javno iznosio - rekao je lider Pozitivne.

O tome ko će biti kandidat Pozitivne, kako je naveo Pajović, razmatraće stranački organi.

 

Portal Analitika