Zabava

U tajnoj vezi sa „kraljicom burleske“

dita16Kraljica burleske Dita Von Tiz se prema pisanjima svjetskih tabloida tajno viđa sa glumcem Raselom Krouom, koji se nedavno razveo od supruge Danijel Spenser.

U tajnoj vezi sa „kraljicom burleske“
Portal AnalitikaIzvor

Australijski glumac, koji je i dobitnik "Oskara", i Dita viđeni su zajedno u jednom luksuznom njujorškom hotelu u kojem su ostali nekoliko dana, a zapadni mediji pišu da su bili nerazdvojni i da su čak i na masaže išli zajedno. Pored toga, Krou i Dita razmjenjuju poruke preko "Tvitera", ali za sada nijesu davali komentare o vezi.

Pin-ap starleta i bivša supruga Merlin Mensona, Dita Von Tiz, nedavno je lansirala svoju liniju šminke. Dita je rođena kao Heder Svit, 28. septembra, 1973. godine u gradu Ročesteru u Mičigenu. Postala je poznata po svojim popularnim burleska performasnima, ali i braku sa Merlinom Mensonom. Svoje ime zamijenila je nadahnuta imenom zvijezde nijemog filma Dite Parlo, a atraktivno prezime pridodala je poslije prve naslovnice za magazin "Plejboj". Njena zaluđenost retro-stilom potiče od gledanja ostvarenja iz zlatne ere holivudskog filma, koji je opčinjeno gledala zajedno sa svojom majkom. Od djetinjstva je plesala balet, a kao devetnaestogodišnjakinja počela je raditi u stritiz-klubu kada je osmislila sopstveni izgled inspirisan zavodljivim pin-ap ljepoticama četrdesetih godina. Najpoznatiji joj je "perfomans u čaši martinija".

Krou je rođen 7. aprila 1964. u Velingtonu na Novom Zelandu, a pored maorskih ima i norveške, irske, velške i škotske gene. Kada mu je bilo četiri godine sa porodicom se seli u Australiju, a dvije godine kasnije dobio je manju ulogu u jednoj od epizoda australijske tv serije "Spyforce". Bio je u vezi sa holivudskom glumicom Meg Rajan, a 2003. godine se vjenčao sa australijskom pjevačicom i glumicom Danijel Spenser. Iz braka sa Speneserovom ima dva sina, Čarlsa i Tenisona.

 

Portal Analitika