Fudbal

Ivan Bošković na Tajlandu

BoskovicIvanIvan Bošković novi je fudbaler Čonburija piše Arena. Iskusni golgeter izabrao je neuporedivo bolju opciju od povratka u Crnu Goru i prije tri dana potpisao dvogodišnji ugovor sa tajlandskim vicešampionom koji u novoj sezoni ide na titulu.

Ivan Bošković na Tajlandu
Portal AnalitikaIzvor

- Za ovih nekoliko dana uvjerio sam se da sam došao u odličan klub. Sve je na vrhunskom nivou. Čonburi je posljednjih par godina završavao na drugom mjestu, ali već u prvim razgovorima saopšteno mi je da ćemo u narednoj jurišati na šampionsku krunu. Ekipa djeluje dosta dobro i mislim da imamo kvalitet da preuzmemo tron od Muang Tonga kojeg trenira srpki stručnjak Slaviša Jokanović – kazao je Bošković juče za Arenu.

- U ovom trenutku bilo je nerealno da se vratim u našu ligu. Razgovarao sam sa čelnicima par klubova, ali nikome ništa nijesam obećao. Povratak je bio posljednja opcija, jedino u slučaju da nijesam pronašao odgovarajući ino angažman. Ali, pošto jesam, i to ovaj sa kojim sam prezadovoljan, sve je to otpalo. Možda jednog dana – poručio je 31-godišnji napadač.

(Foto: Arena)

Portal Analitika