Zabava

Dejmon oduševljen Aflekovim uspjehom

1501benAmerički glumac i reditelj Ben Aflek je zvijezda ovogodišnje holivudske sezone nagrada sa svojim filmom "Argo", a njegov prijatelj Met Dejmon je zbog toga presrećan.

Dejmon oduševljen Aflekovim uspjehom
Portal AnalitikaIzvor

Drama "Argo" koju je Aflek režirao, producirao i u kojoj glumi dobila je nagrade najbolju dramu i najbolju režiju kako Udruženja kritičara tako i na dodjeli Zlatnih globusa. Film je takođe nominovan za sedam Oskara, prenosi b92.

Priča o spasavanju američkih diplomata iz Teherana poslije revolucije 1979. vratila je Afleka u žižu interesovanja poslije perioda od 10 godina kada je bio miljenik tabloida zbog veze sa Dženifer Lopez.

Dejmon, koji je sa Aflekom dobio Oskara za scenario za film "Dobri Vil Hanting" rekao je Rojtersu da je oduševljen zbog Aflekovog uspjeha.

"Zaista sam srećan i uopšte nijesam iznenađen jer ga dugo znam i znam koliko je talentovan", rekao je on.

Dejmon je dodao da je Afleku bilo teško početkom 2000-ih kada je bio konstantna meta tabloida zbog veze sa pjevačicom i glumicom Lopez i neuspjelih filmova, ali da se to promijenilo zahvaljujući dobrim filmovima koje je snimio.

"Bilo mu je potrebno dugo vremena da se toga otrese. Nije to bila samo jedna stvar koja ga je izvukla iz kaznenog prostora. Morao je da kopa. Uradio je mnogo dobrih stvari tokom dužeg perioda. Posljednji film koji je uradio ("Grad lopova") bio je sjajan film. I film prije toga je bio odličan (Gone Baby Gone)", rekao je Dejmon.

"Ovo što mu se sada dešava je sve što zaslužuje, a zaslužuje sve nagrade jer je snimio sjajan film," dodao je Dejmon, prenosi b92.

Foto: indianaffairs.tv

Portal Analitika