Muzika

"Let ka zvijezdama": Od večeras se bori 19 mladih nada

downloadMuzička emisija „Let ka zvijezdama“ u produkciji Javnog servisa, večeras počinje sa takmičarskim dijelom druge sezone, na Prvom programu TVCG, od 20 časova, a 19 mladih nada imaće priliku da gledaocima pokažu svoj talenat i izbore se za dalji plasman, izjavio je za Portal Analitika član žirija, kompozitor Vladimir Maraš.

"Let ka zvijezdama": Od večeras se bori 19 mladih nada
Portal AnalitikaIzvor

- Ove sezone startujemo sa 19 mladih nada, koje smo odabrali u konkurenciji više od 350 zainteresovanih - najavio je Maraš, dodajući da će se glasanje, kao i prošle godine, odvijati putem SMS-a.

On dodaje da će žiri i dalje imati presudnu ulogu.

- Žiri će i dalje imati presudnu ulogu u nominaciji najlošijih kandidata – kazao je Maraš.

Prema njegovim riječima, izvodiće se pjesme svih žanrova, osim onih za koje žiri procijeni „da im nije mjesto na Javnom servisu“.

- Novina je i prisustvo aktivnih članova sa društvenih mreža - Tweeter i Facebook, koji će tokom emisije komunicirati sa publikom na internetu i komentaristati događaj - dodaje Maraš.

Podsjećamo, Draško Đukić iz Herceg Novog pobijedio je u prošlogodišnjem finalu prve sezone „Leta ka zvijezdama“. On je tom prilikom osvojio novčanu nagradu od 5.000 eura, a obezbijeđen mu je i nastup na festivalu „Sunčane skale“, u okviru večeri novih zvijezda.

Pored njega, inače najstarijeg učesnika završnice šoua, u finalu su bile Dušanka Belada i Milica Vujadinović.

1401let
Portal Analitika