Društvo

UP: Ekstradirana tri lica

121intrSlužbenici Nacionalnog centralnog biroa (NCB) Interpol-a Podgorica su, 11. januara 2013. godine, uz asistenciju službenika Posebne jedinice policije, realizovali ekstradiciju tri lica u Crnu Goru.

UP: Ekstradirana tri lica
Portal AnalitikaIzvor

Iz Savezne Republike Njemačke ekstradiran je Micael Bajrami (21), rođen u Hamburgu, a iz Bosne i Hercegovine su ekstradirani Esad Redžović (33), rođen u Nikšiću, i Mirko Vujović (44), rođen u Kraljevu.

Micael Bajrami se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica po osnovu naredbe Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od jedne godine, na osnovu presude istog suda, zbog krivičnog djela teška krađa, kao i u cilju vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim sudom u Ulcinju zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.

Esad Redžović se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica po osnovu naredbe Osnovnog suda u Nikšiću radi izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od šest mjeseci, na osnovu presude istog suda, zbog krivičnog djela prevara.

Mirko Vujović se potražuje po međunarodnoj potjernici NCB Interpol-a Podgorica po osnovu naredbe Osnovnog suda u Podgorici radi izdržavanja zatvorske kazne u trajanju od šest mjeseci, na osnovu presude Višeg suda u Podgorici, zbog krivičnog djela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Portal Analitika