Zabava

Pet tipova muškaraca koje treba izbjegavati

1201flertIako možda zvuči grubo i pretjerano, ali - postoje muškarci s kojima nikada ne bi smjeli da uđete u vezu. No, ako ste se ipak našle u takvoj situaciji možda je vrijeme da što prije iz te veze i izađete. Saznajte s kojih 5 tipova muškaraca treba odmah prekinuti

Pet tipova muškaraca koje treba izbjegavati
Portal AnalitikaIzvor

1. Oženjeni: Kažu da ljubav dođe kada se najmanje nadate i svakom se može dogoditi da se nađe u takvoj situaciji. Ali, iz toga se najčešće ne dogodi ništa dobro niti pozitivno. Biti druga žena nikako nije dobra stvar.

2. Bivši: Bivši treba ostati bivši, a razlog je zapravo vrlo jednostavan. Vaša stara veza iz nekog razloga nije funkcionisala, a taj razlog je gotovo uvijek je opravdan. Iako i u ovoj situaciji postoje izuzeci, prihvatite ako ne ide, ne ide.

3. Koji još nije prebolio bivšu: Iako je to karakteristika i žena, to ne znači da je dobra. Ako stalno spominje bivšu, te se nervira kada je vidi s drugim ili pak kada se napije pada u iskušenje da je nazove, to znači da je još uvijek nije prebolio, a da ste vi samo prelazno razdoblje. Ne dozvolite da nekome budete privremena terapija.

4. Koji žele da budete najbolje prijateljice s njegovom bivšom: Ako partner od vas traži da se družite i izlazite s njegovom bivšom i po mogućnosti postanete najbolje prijateljice, to je pokazatelj da s njim zaista nešto ne štima.

5. Vječni pubertetlija: Lijepo je kada se muškarac uvijek osjeća mlado, ali karakteristike tinejdžera poput - još uvijek živi sa roditeljima, ne da mu se raditi 'ozbiljan' i odgovoran posao ili prijatelji i izlazak u grad uvijek na prvom mjestu nikako ne uliva povjerenje. Htjeli mi to ili ne, u jednom trenutku svi mi moramo odrasti.

foto: geekwidget.com

Portal Analitika