AMSCG: Oprezno zbog mokrih puteva i poledice

amscgU Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno mokrim putevima, a u centralnom području i na sjeveru je padao snijeg, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).
AMSCG: Oprezno zbog mokrih puteva i poledice
Portal AnalitikaIzvor

Vozači se upozoravaju na opreznu vožnju zbog poledice.

Na putu Berane-Lokve zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica u toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brčeli, Donji Bukovik i Sotonići II i na mjestima izvođenja radova saobraća se jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, kao i na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići i na Cetinjskoj raskrsnici.

Portal Analitika