Fudbal

Mesi: Real se ne otpisuje tako lako

MessiFudbalČetvorostruki uzastopni osvajač "Zlatne lopte" vratio se treninzima nakon gala svečanosti u Cirihu a pred nastavak sezone u Primeri Lionel Mesi vjeruje da trka za trofej još uvijek nije završena.

Mesi: Real se ne otpisuje tako lako
Portal AnalitikaIzvor

Barselona u ovom trenutku ima 16 bodova više od Real Madrida koji se nalazi na trećoj poziciji ali "prva violina" Barselone ne misli da Kraljevski klub treba da bude tako lako otpisan iz trke za osvajanje nacionalnog šampionata Španije.

"Ništa nije gotovo u La Ligi. Prije nekoliko sezona Real je lako umanjio prednost koju smo imali na tabeli. Znamo da se Real ne smije tako lako otpisati u trci za trofejima" kazao je Mesi.

Mesi je dodao da ne smije biti prostora za opuštanje i da se samo napornim radom i velikim zalaganjem može povratiti trofej koji je prethodne sezone otišao na Bernabeu.

"Moramo da nastavimo sa predanim radom i ne smijemo da napravimo grešku i dopuštimo opuštanje bilo kakve vrste" zaključio je prvotimac Barse.

Katalonski klub naredni meč u La Ligi igra protiv Malage na "Rosaledi" a prije toga će u revanšu osmine finala Kupa Kralja nastojati da ovjeri plasman u završnicu tog takmičenja u duelu sa Kordobom.

Portal Analitika