TV / Film

Ćerka Klausa Kinskog: Otac me je zlostavljao

kcerkinskogokStarija ćerka pokojnog glumca Klausa Kinskog, Pola Kinski rekla je da ju je otac seksualno zlostavljao nekoliko godina u vrijeme kada je bila djevojčica, prenijeli su mediji.

Ćerka Klausa Kinskog: Otac me je zlostavljao
Portal AnalitikaIzvor

Kinski je u intervjuu za magazin ''Stern'' rekla da ju je glumac, koji je preminuo 1991. godine, seksualno zlostavljao u više navrata od pete do 19. godine. Ona je intervju dala uoči objavljivanja njene knjige u kojoj je pisala o tim nemilim događajima, prenosi AFP.

Konstantno nestabilan, ali plodan glumac filmova ''Ficgeraldo'' i ''Aguirre, the Wrath of God'' (Agire, gnev Božiji) i česti saradnik njemačkog reditelja Vernera Hercoga, ignorisao je ''sva odbijanja'' njegove tada mlade ćerke, rekla je Kinski.

'On je uzimao sve što je želio'', rekla je ona, dodajući da je živjela u stalnom strahu od njegovih ispada.

Pola Kinski (60) takođe je radila kao glumica kao i njena polu sestra Nastasja Kinski.

Ona je rekla da je uvjek želela da izađe u javnost sa onim što ima da kaže o njemu i da stavi tačku na idealizovanje njenog poznatog oca.

''Bilo mi je muka da slušam kako mi je otac sjajan, genije...'', rekla je Kinski. ''Od njegove smrti ta laskanja su postala samo još gora''.

Kinski je istakla da je imala utisak da je njen otac, heroj evropskog poslijeratnog filma, bio isti na setu kao i kod kuće.''Nikada nije poštovao druge ljude'', tvrdi ona.

 

 

 

 

Portal Analitika