Novi proizvodi

Kingston predstavio prvi USB od 1TB

USBKompanija Kingston Didžital Jurop (Kingston Digital Europe Ltd), koja je članica kompanije Kingston Tehnolodži (Kingston Technology Company Inc.) lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, predstavila je na Sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu USB fleš disk od 1TB.

Kingston predstavio prvi USB od 1TB
Portal AnalitikaIzvor

- DataTraveler HyperX Predator 3.0 je USB 3.0 fleš disk sa najvećim kapacitetom na svijetu budući da će krajem tromjesečja ove godine biti dostupan u verziji od 1TB. Za sada se isporučuje u varijanti od 512GB – prenosi B92.net.

„Naš novi DataTraveler HyperX Predator 3.0 omogućava korisnicima da čuvaju čitav jedan svijet na prenosivom USB 3.0 fleš disku“ izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Tehnolodži Jurop, stoji na srpskom portalu B92.net.

Ogroman kapacitet i velika brzina USB 3.0 prenosa omogućava korisnicima da uštede vrijeme s obzirom da mogu da pristupe podacima, obrade i prebace aplikacije ili fajlove kao što su HD filmovi, direktno sa diska, bez gubitka na performansama.

- DataTraveler HyperX Predator 3.0 dizajniran je u skladu sa USB 3.0 specifikacijom sljedeće generacije i optimizovan je za novije računare sa USB 3.0 portovima. Korisnici koji rade sa velikim video ili grafičkim fajlovima, kao i gejmeri koji žele da putuju sa čitavom kolekcijom pri ruci, cijeniće brzinu i kapacitet ovog diska – navodi se u daljem tekstu na portalu B92.net.

Kućište ovog USB-a napravljeno je od legure cinka, a kupcima se isporučuje sa posebno dizajniranim Kingston i HyperX dodatkom za ključ. Osim toga povratno je kompatibilan sa USB 2.0 standardom za efikasan prenos podataka.

Foto: b92.net

Portal Analitika