Zabava

Mekonahi: Porodica je osnov uspjeha

0901metjuGlumac Metju Mekonahi rekao je da svojoj porodici, koja se u prošloj godini uvećala za još jednog člana, duguje profesionalni uspjeh u 2012. godini.

Mekonahi: Porodica je osnov uspjeha
Portal AnalitikaIzvor

Porodica je osnov uspjeha i kada imaš kod kuće porodicu koja je uz tebe u svemu, osjećaš da je lakše da ''letiš više kada si van kuće'', rekao je Mekonahi u na dodjeli nagrada Udruženja filmskih kritičara u Njujorku.

Ovaj 43-godišnji glumac dobio je nagradu Udruženja filmskih kritičara za sporedne uloge u filmovima ''Magični Majk'' i ''Bernie''. Takođe dobio je dobre kritike za uloge u filmovima ''Mud'' i ''The Paperboy'' koji su prikazani u takmičarskoj konkurenciji na Filmskom festivalu u Kanu.

''Imati veliku porodicu koju voliš je veoma lijepo, oni su srećni ako je tata srećan. Tata je srećan kada radi a oni vole kada tata ide da radi'', rekao je glumac, a prenosi b92.

Mekonahi se oženio dugogodišnjom djevojkom Kamilom Alveš u junu prošle godine, a prošlog mjeseca su dobili treće dijete - sina Livingstona. Mekonahi i Alvešova imaju još sina Levija (4) i ćerku Vidu (3).

Foto: fanpop.com

Portal Analitika