Zabava

Depardje uskoro ponovo u Crnoj Gori zbog biznisa?

0901depardjevijestPoznati francuski glumac Žerar Depardje sinoć je privatnim avionom napustio Crnu Goru nakon jednodnevnog boravka. Prema saznanjima Portala Analitika, Depardje će uskoro ponovo posjetiti Crnu Goru radi realizovanja ambicioznog biznis projekta u filmskoj industriji.

Depardje uskoro ponovo u Crnoj Gori zbog biznisa?
Portal AnalitikaIzvor

Depardje je juče bio gost ministra kulture Branislava Mićunovića, obišao helikopterom i razgledao dio Crne Gore, kratko boravio na Cetinju i u hotelu „Splendid“ te razgovarao sa predsjednikom Vlade Milo Đukanovićem. Prema informacijama Portala Analitika, Depardje je zainteresovan za jedan veći projekat u filmskoj industriji koji bi se sprovodio po principu prvatno-javnog partnerstva.

Osim što je poznat po brojnim filmskim rolama Depardje je i agilni francuski preduzetnik, vlasnik je čak 560 hektara vinograda u Francuskoj, Alžiru i Maroku. Francuski glumac, koji je nedavno dobio i ruski pasoš, je veliki proizvođač više sorti crnog i bijelog vina. Tokom kratkog boravka u Crnoj Gori pohvalio je autohtono crnogorsko bijelo vino „krstač“ kao i standardni „vranac“, oba proizvoda kompanije „Platnaže 13. jul“.

0901depardjecetinje

 

Portal Analitika