Društvo

Medojević: Sram te bilo Depardje

medodepardslokFunkcioner Demokratskog fronta Nebojša Medojević na svom Fejsbuk profilu izrazio je protest zbog toga što je premijer Crne Gore Milo Đukanović primio francuskog glumca Žerarda Depardjea.

Medojević: Sram te bilo Depardje
Portal AnalitikaIzvor

- Najoštrije protestujem protiv odluke naše Vlade da premijer Crne Gore primi jednog od najvećih poreskih kriminlaca Evrope, koji ne želi da plati porez na prihode i imovinu i traži zemlju gdje će moći da boravi. Lično me je sramota poruke koje šalje moja Vlada, da su utajivači poreza dobrodošli u moju Crnu Goru", napisao je Medojević na Fejsbuku.

On je Depardjeu poručio da je veliki ljubitelj njegovih filmova i poštovalac njegovog umjetničkog djela.

"Molim Vas da ne brukate moju državu i platite porez svojoj domovini", istakao je Medojević, napominjući da će se Depardje "večeras sresti sa političarem koji je opljačkao svoju državu i iznio 6,25 milijardi dolara na račune van zemlje".

Medojević je Depardijea savjetovao da bude pošten i da plati porez Francuskoj, navodeći da od tog poreza “država Francuska treba da plati narodne kuhinje, skloništa za beskućnike i socijalnu pomoć za one poštene i časne Francuze koji ne mogu i nemaju”.

- Nadam se da i dalje vjerujete da su poštenje i patriotizam, vrijednosti na kojim treba da vaspitavamo našu djecu. Živjela Francuska. Živjela Evropa. Živjela slobodna i poštena Crna Gora. Dolje prevaranti, lopovi i izdajnici. Sram te bilo Depardje, poručio je Medojević.

 

 

 

Portal Analitika