Ostalo

Serena želi šestu titulu na AO

SerenaViljamsAmerička teniserka Serena Vilijams izjavila je da želi da na Australijan Openu osvoji treću uzastopnu Gren slem titulu, poslije Vimbldona i US Opena.

Serena želi šestu titulu na AO
Portal AnalitikaIzvor

Mlađa od sestara Vilijams je istakla da je spremna za ono što je čeka u Melburnu, a mnogi već predviđaju da bi ponovo mogla da osvoji nekalendarski Gren slem titula, što joj je već pošlo za rukom 2002. i 2003. godine. Američka teniserka, takođe, kaže da ljubitelji tenisa tek mogu da očekuju najbolje od nje.

„Nedavno sam odgledala veliki broj svojih starih mečeva i mislim da sada igram najbolji tenis. Osjećam da i dalje želim da budem bolja i da igram bolje, a takav slučaj je oduvijek“, rekla je Vilijamsova.

Za razliku od prošlogodišnjih priprema za prvi Gren slem sezone, kada je imala probleme sa bolešću i povredom, Vilijamsova sada potpuno spremna stiže u Melburn.

„Još u ljeto 2011. godine sam postala mirnija na terenu, trudila sam se da se što više opuštim, ako je to ikako moguće. Osjećam se bolje kada sam mirna“, istakla je Vilijamsova.

Portal Analitika