Fudbal

Berluskoni: Baloteli je trula jabuka

Balotteli04Predsjednik italijanskog fudbalskog kluba Milan Silvio Berluskoni rekao je da rosoneri u zimskom prijelaznom roku neće dovesti Marija Balotelija i opisao napadača Mančester Sitija kao "trulu jabuku".

Berluskoni: Baloteli je trula jabuka
Portal AnalitikaIzvor

"Njegovo ime mi nikada nije ni palo na pamet. On je trula jabuka i može loše da utiče na ekipu đe god da ode, pa čak i u Milanu", kazao je Berslukoni italijanskim medijima.

Prvi čovjek rosonera nije želio ni da govori o tome da li će i sljedeće sezone ekipu sa klupe predvoditi Masimilijano Alegri i priznao da je želio da angažuje Španca Pepa Gvardiolu.

"Hoćete da znate da li Alegri ostaje i sljedeće sezone? Jel moram da vam kažem istinu? Bolje da mi postavite neko drugo pitanje. Već neko vrijeme želim da dovedem Gvardiolu, jer je Barselona sa njim igrala najljepši fudbal na svijetu", objasnio je Berluskoni.

On je dodao i da navijači rosonera moraju da budu strpljivi, pošto se klub ove sezone odlučio za koncept podmlađivanja ekipe i igračima je potrebno vrijeme da se razviju. Ekipa Milana trenutno zauzima sedmo mjesto na tabeli Serije A sa 14 bodova manje od vodećeg Juventusa.

Portal Analitika