Zabava

Žerar Depardje od danas u Crnoj Gori!

zerarkoslokSlavni francuski glumac, od skora ruski državljanin Žerar Depardje boraviće od danas u Crnoj Gori, saznaje Portal Analitika.

Žerar Depardje od danas u Crnoj Gori!
Portal AnalitikaIzvor

Prvobitna informacija je bila da će oko 14 i 30 časova sletjeti na heliodrom renomiranog hotela Splendid u Bečićima. Prema saznanjima našeg portala, Depardje je u to vrijeme bio na Cetinju, gdje su mu domaćini bili ministar kulture Crne Gore Branislav Mićunović i gradonačelnik Prijestonice Aleksandar Bogdanović. Oni su zajedno obišli istorijsko jezgro Cetinja i posjetili Dvorac kralja Nikole.

sabogdimicokKako je najvljeno iz Vlade, Depardje će se u 18 časova u Vili "Gorica" susresti sa crnogorskim zvaničnicima, među kojima će biti i premijer Milo Đukanović.zerarmicunokTokom boravka u Bečićima, poznati glumac će razgovarati i sa direktorom i suvlasnikom hotela Splendid Žarkom Radulovićem.

Gradonačelnik Bogdanović iskazao je zadovoljstvo činjenicom da Depardije boravi u Crnoj Gori, ali i time što je odlučio da posjeti kulturnu, istorijsku i duhovnu Prijestonicu Crne Gore.

Francuski glumac, koji je tokom 40 godina duge karijere ostvario više od stotinu uloga, iskazao je zadovoljstvo zbog posjete Crnoj Gori, dodajući da mu je posebno drago što boravi na Cetinju, gdje je imao priliku da se podrobnije upozna sa istorijom naše države.

8depardjectok
Portal Analitika