Region

Uhapšeni Kostić član grupe koja je prijetila novinarki Stanković

napadacokSrpski tabloid Telegraf objavio je detalje sa fejsbuk strane napadača, na kojoj se vidi da je riječ o huliganu iz grupe koja je učestvovala u verbalnim napadima i vrijeđanju novinarke Brankice Stanković, prenose e-novine.

Uhapšeni Kostić član grupe koja je prijetila novinarki Stanković
Portal AnalitikaIzvor

 

Marko K. (23) iz Ćićevca uhapšen je u subotu oko 12 sati, a policija je identifikovala i jednu osobu koja je u novogodišnjoj noći bila sa njim. Direktor policije Srbije Milorad Veljović je za agenciju Beta rekao da je Marko K. bio direktni izvršilac, a da policija nastavlja da traga za osobama koje su te večeri bile s njim u društvu.

Prema Veljovićevim riječima, Marko K. je neprijavljeno boravio u Beogradu, a protiv njega su već podnošene prijave za krađe i razbojništva.

Uhapšeni se za sada tereti za teško krivično djelo ubistva u pokušaju. Marko K. osumnjičen je da je, zaštićen gužvom na dočeku Nove godine na Trgu Republike u Beogradu, nožem izbo sedam osoba.

Beogradski Telegraf je prenio detalje sa fejsbuk strane Marka K. prema kojima je riječ o članu huliganske bande "Zabranjeni" (navijači Partizana) i simpatizeru Srpske radikalne stranke. U zaglavlju njegovog profila nalazi se fotografija sa stadionskih tribina u trenutku kada navijači vrijeđaju novinarku Insajdera, Brankicu Stanković, zbog istraživanja veza navijačkih grupa, fudbalskih klubova, mafije i politike.

Kako se navodi, napadač je prije prebacivanja u zgradu MUP-a u Bulevaru despota Stefana bio prevezen na Urgentni centar da bi mu bile sanirane povrede koje je zadobio u tuči. Huligan navodno nikada ranije nije osuđivan.

Portal Analitika