Podgorica

Čistoća nabavlja polupodzemne kontejnere vrijedne 150.000 eura

Gradsko preduzeće Čistoća u petak je objavilo otvoreni postupak za nabavku polupodzemnih kontejnera sa montažom u procijenjenoj vrijednosti od 150.000 eura, koja se finansiraju iz budžeta Glavnog grada.
Foto: PG Biro
Foto: PG Biro
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz Glavnog grada, planirana je nabavka pet polupodzemnih kontejnera od 3 m3 sa montažom, jednog polupodzemnog kontejnera sa pratećom opremom zapremine 5 m³ za odvojeno odlaganje otpada sa montažom, kao i 25 komada polupodzemnih kontejnera od 5 m3 sa montažom.

„Ponude se predaju radnim danima od 07 do 15 sati, zaključno sa danom 10.03.2020.godine do 10 sati. Ponude se mogu predati: neposrednom predajom na arhivi naručioca na adresi Zetskih vladara broj 4 i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Zetskih vladara broj 4. Javno otvaranje ponuda, kome mogu prisustvovati ovlašćeni predstavnici ponuđača sa priloženim punomoćjem potpisanim od strane ovlašćenog lica, održaće se dana 10.03.2020. godine u 11.00 sati, u prostorijama „Čistoća” d.o.o. na adresi Zetskih vladara broj 4“, navode iz Glavnog grada.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude donijeće se u roku od 30 dana od dana javnog otvaranja ponuda.

Portal Analitika