Muzika

“Konekcija Podgorice i Berlina uspjela”: Anja Šnajder priredila spektakl u Kolektoru

Prva žurka u ovoj godini u organizaciji Konektor events-a i Glavnog grada izazvala je sjajne reakcije svih ljubitelja elektronske muzike. 
“Konekcija Podgorice i Berlina uspjela”: Anja Šnajder priredila spektakl u Kolektoru
Portal AnalitikaIzvor

Berlinska zvijezda tehno scene Anja Šnajder, u muzičkom svijetu poznatija kao „neumorna kreativna snaga“,  priredila je sinoć spektakl   u Kolektoru. Podgorička publika je, sada već treći put, zahvaljujući uspješnoj saradnji Glavnog grada i organizacije Konektor, bila u prilici da uživa u elektronskom zvuku i atmosferi kojom se mogu pohvaliti i veći evropski gradovi.

„Sve je bilo fantastično, hvala vam na pozivu i hvala publici na dobroj energiji, sugurna sam da ću ponovo doći u Podgoricu“, istakla je Šnajder po završetku svog seta.

Lokalnu podršku su činili DJ Proximus i P.S. koji su kao mnogo puta do sada pokazali da su kvalitetni domaći izvođači koje publika voli.

img-20200215-032722-1030x579

Sa simboličnim nazivom „Connect your Love“ ova žurka je bila rasprodata 48h prije početka, što je bio slučaj i sa prethodnom žurkom koja je realizovana u novembru prošle godine sa holandskom zvijezdom Elkeom Kleijnom.

Veliko interesovanje mladih ljudi, koji dolaze ne samo iz Podgorice i Crne Gore, pokazuje da projekat Konektor ima veliki potencijal i da je za samo par mjeseci postao novi brend noćnog provoda u Podgorici. To nas dodatno obavezuje da i u organizaciji sljedećih žurki, kojih će u ovoj godini biti još sedam, publici ponudimo sjajnu produkciju, poznata imena iz svijeta muzike i standardno dobru atmosferu.
 

Portal Analitika