Košarka

CKB i Podgorička banka od danas u klubu prijatelja Budućnost Volija

Crnogorska komercijalna banka (CKB) i Podgorička banka, članice OTP grupe, od danas su dio kluba prijatelja KK Budućnost Voli.
Foto: Budućnost Voli
Foto: Budućnost Voli
Portal AnalitikaIzvor

Klub koji koji je promoter crnogorskog sporta već punih 70 godina, od sada među svoje partnere ubraja i CKB. Partnerstvo je ozvaničeno potpisivanjem sponzorskog ugovora u trajanju od tri godine, a Upravni odbor će u narednom periodu biti bogatiji za još jednog člana, glavnog izvršnog direktora CKB-a, Pala Kovača.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam u prilici da poželim CKB-u dobrodošlicu u naš klub. Osim toga što mi u klubu gajimo duboko poštovanje prema ovoj instituciji koja je prepoznatljiva po svom posebnom senzibilitetu za društvenu odgovornost, za nas u Budućnost Voliju je ovo poseban dan, jer smo u prilici da poželimo i dobrodošlicu našem novom članu Upravnog odbora, imajući u vidu da će glavni izvršni direktor Pal Kovač u ime CKB-a biti član Uprave kluba. Ovom prilikom želim da izrazim i lično zadovoljstvo zbog ove zvanične potvrde dobrih partnerstava između najupješnijih crnogorskih kompanija i institucija, jer CKB i kompanija Voli već dugi niz godina njeguju dobre poslovne odnose. CKB, Voli i Budućnost Voli povezuje predanost, istinska posvećenost svemu što radimo i želja da na putu uspjeha gradimo i njegujemo prava prijateljstva - izjavio je Dragan Bokan, predsjednik KK Budućnost Voli.

 -Izuzetno mi je zadovoljstvo što je dugogodišnja saradnja sa kompanijom Voli sada proširena i na KK Budućnost Voli. Prepoznata kao društveno odgovorna kompanija, CKB je još jednom pokazala posvećenost razvoju sporta, zdravim stilovima života, ali i cjelokupnoj zajednici. Košarkaški klub Budućnost Voli bilježi izvrsne rezultate u kontinuitetu, a nadam se da će podrška CKB-a doprinijeti ostvarenju zacrtanih ciljeva. Siguran sam da dobri rezultati neće izostati, a kao novi član Upravnog odbora, trudiću se da dam puni doprinos i podršku daljem razvoju kluba - izjavio je Pal Kovač, glavni izvršni direktor CKB-a.

Portal Analitika