Zanimljivosti

Kraljica Elizabeta ponovo očajna: Moj unuk se razvodi!

Britanska štampa bruji o novim potresima unutar britanske kraljevske porodice koji su veoma uznemirili kraljicu Elizabetu.
Kraljica Elizabeta ponovo očajna: Moj unuk se razvodi!
Portal AnalitikaIzvor

Izgleda da su Megan i Hari “povukli nogu”, pa je još jedan član poželeo da promeni život.

Naime, najstariji unuk britanske kraljice, Piter Filips (42), razvodi se od supruge Outn i to poslije 12 godina braka.

U zvaničnom saopštenju bračnog para navodi se da su o tome obavijestili kraljicu  i njenu porodicu još tokom 2019. godine.

Britanski mediji pišu kako je odluku o razvodu braka donijela upravo Outn što je duboko potreslo Petera.

Filips, sin princeze Ane i 15. u redu za tron, vjenčao se sa Kanađankom Outn 2008. godine i imaju dvoje djece – ćerke Savanu (9) i Islu (7).

– Odluka o razvodu i zajedničkom starateljstvu došlo je nakon više mjeseci i razgovora. Prioritet para je briga o njihovim ćerkama – rekao je portparol, prenose agencije.

– Filips je mislio da su srećni, vjerovao je da ima savršenu porodicu. U potpunom je šoku – rekli su njegovi prijatelji, prenio je Daily Mail.

Bliski prijatelji kraljevskom paru naveli su i da se Filips najviše plaši da će se njegova uskoro bivša supruga vratiti u rodni Montreal u Kanadi. Kako njihove ćerke imaju dvojno državljanstvo, kraljičin unuk strahuje da će Outn sa sobom povesti i njih dve.

Filips i Outn upoznali su se 2003. godine na trkama Formule 1 u Monte Karlu, gdje je ona radila kao medicinska sestra.  Zanimljivo je da Otumn tada nije znala da je Piter unuk britanske kraljice. Ko je zapravo njen dečko saznala  je nakon šest nedjelja njihove veze i to sasvim slučajno – vidjela ga je na televizijskom snimku s rođendanske proslave princa Vilijama. 

Portal Analitika