Marketing

Osnivač UNITAS-a Ljubiša Krstajić zatvorio Nasdaq berzu tradicionalnim udarcem u zvono

Povodom obilježavanja svjetskog mjeseca borbe protiv trgovine ljudima, Ljubiša Krstajić, osnivač i Predsjedavajući UNITAS-a, globalne nevladine organizacije, kao i suosnivač i Predsjednik borda direktora Karisma Hotels & Resorts, međunarodne hotelske grupacije, tradicionalnim udarcem u zvono zatvorio je berzu Nasdaq, drugu po veličini berzu u svijetu, odmah nakon njujorške.
Osnivač UNITAS-a Ljubiša Krstajić zatvorio Nasdaq berzu tradicionalnim udarcem u zvono
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Karisma Hotels & ResortsIzvor

Ova čast ukazana je organizaciji UNITAS, koja je prepoznata kao aktivan akter na polju konstantne borbe protiv trgovine ljudima.

nasdaq-bell-ceremony-times-square

UNITAS je osnovan početkom 2011. godine sa idejom da se u regionu poboljšaju uslovi života. Dijapazon aktivnosti je bio širok, te poslije poplava 2014. i aktivnosti u vezi sa pružanjem pomoći ugroženima u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, 2015. godine nastupa restruktuiranje i kanalisanje globalnih napora Unitasa. Unitas Sjeverna Amerika, Unitas Švajcarska kao kontrolno tijelo za Evopu, i Unitas kancelarija u Beogradu preusmjeravaju sve svoje napore ka borbi protiv trgovine ljudima, sa fokusom na inovativne programe, prvenstveno u sferi edukacije i prevencije, ali i direktnoj pomoći žrtvama trgovine ljudima.

nasdaq-bell-ceremony-4

Vjerujući u moć ujedinjenosti, kako i samo ime kaže, Unitas je ubrzo ostvario partnerstva sa državnim institucijama, NVO sektorom i drugim međunarodnim organizacijama, kao i stručnjacima u ovoj oblasti, kako bi razvio kolaborativna rješenja u borbi protiv trgovine ljudima. Brojne poznate ličnosti kontinuirano učestvuju u aktivnostima ove organizacije, kako finansijski, tako i moralno, ali i kao ambasadori dobre volje. UNITAS u Crnoj Gori, Hrvatskoj te drugim zemljama regiona i Evrope djeluje na zajedničkim projektima, kako u saradnji sa partnerskim nevladinim organizacijama, tako i posredstvom predstavnika državnih institucija. Trenutno je aktuelna regionalna kampanja HopeOn.Today koja broji više od 50 partnerskih organizacija, a u koju se svi zainteresovani mogu priključiti, te pomoći onima, kojima su oduzeta osnovna ljudska i građanska prava, a prevashodno sloboda.

unitas-nasdaq-times-square

 

Javnosti je Krstajić poznat kao osnivač Karisma Hotels & Resorts globalne, hotelske grupacije, koja i danas uspešno posluje, kako na destinacijama na Karibima, tako i na tržištima Hrvatske i Crne Gore.

 

__________________________________________________________________________________________

 

Karisma Hotels & ResortsGeneralne informacije

 

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju

Karisma u svom portfoliu ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds.

Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listiGreat Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

 

Portal Analitika