Košarka

MIJOVIĆ: Falilo je koncentracije za pobjedu nad Partizanom

Trener Budućnosti Voli, Petar Mijović, kazao je da je njegov tim uživao u košarci večeras. Takođe je dodao da je falilo koncentracije u presudnim momentima, da se dođe do velikog trijumfa na gostujućem parketu.
MIJOVIĆ: Falilo je koncentracije za pobjedu nad Partizanom
Portal AnalitikaIzvor

- Mislim da je derbi opravdao očekivanja, da je bio dobar meč i predstava oba tima. Znali smo da nas čeka težak posao i zahtjevan tim, uprkos tome što je Partizan imao dva teška meča. Ipak široki su što se tiče rostera i znao sam da će izaći energetski maksimalno. Dobro smo otvorili duel, zatvarali neke stvari koje Partizanu donose mnogo uspjeha ove sezone. Šut i kontrola defanzivnog skoka su se nadovezali i donijeli rezultat. Onda smo stali i mislim da smo morali da imamo bolji rezultat poslije prvog poluvremena, zbog načina na koji smo odigrali - kazao je Mijović na pres konferenciji.

Zatim se osvrnuo na nastavak meča.

- Pejdž i Jaramaz rastu u sistemu Trinkijerija i oni su nas i u dobroj odbrani kažnjavali individualnim kvalitetom. Za pobjedu u derbiju u Beogradu morala je biti bolja koncentracija. Oni su svaki pad koncentracije kažnjavali trojkama i poenima iz tranzicije, nije ih bilo mnogo, ali su stizali u bitnim momentima. To nas je odvelo u poraz. Imamo tri teška meča do kraja, idemo na pobjedu protiv Mornara, FMP-a i Cedevita Olimpije. Mi smo što se košarke tiče uživali u Beogradu - poentirao je Mijović.

 

Portal Analitika