Zlato za Dobrovića u Austriji!

U Gracu je juče održan međunarodni turnir AJP International Austria koji je okupio više od 300 učesnika.
Zlato za Dobrovića u Austriji!
Portal AnalitikaIzvor

Na ovom takmičenju uspješno je nastupio član kluba brazilskog jiu jitsua Mata Leao iz Podgorice, senior Petar Dobrović, koji je osvojio prvo mjesto.

Dobrović je u Gracu nastupio u kategoriji do 94 kilograma, divizije plavih pojaseva, a osvojio je zlato nanizavši tri pobjede.

U prvom kolu Dobrović je pobijedio borca iz Italije efektnom polugom, zatim je pobijedio predstavnika Austrije, dok je u finalu savladao borca iz Slovenije.

Treba napomenuti da je ovo samo jedan u nizu dobrih nastupa ovog takmičara, koji se prije samo petnaest dana vratio sa zlatom sa međunarodnog turnira u slovenskim Brežicama.

Dobrović trenutno zauzima ubjedljivo prvo mjesto na regionalnoj rang listi plavih pojaseva i ima ozbiljne izglede da osvoji nagradni paket lige i nastup u Abu Dabiju. Ovim nastupom, nakon zlata u Sloveniji, Petar je još jednom pokazao superiornost u ovoj kategoriji a ubrzo ga očekuje nastup na turniru u Turskoj i sigurni smo da neće razočarati - izjavili su treneri kluba Mata Leao, Mladen Jokmanović i Marko Jokmanović.

Portal Analitika