Zabava

Georgina zaplesala seksi tango pa ljubila Ronalda u publici...

Manekenka i djevojka proslavljenog fudbalera Kristijana Ronalda (35), Georgina Rodrigez (26) impresionirala je publiku kad je sinoć stala na pozornicu 70. Festivala italijanske muzike u Sanremu te otplesala vatreni tango. 
Foto: Maurizio D'Avanzo/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL
Foto: Maurizio D'Avanzo/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL
24.sata.hr/Daily MailIzvor

Georgina je u večeri promijenila čak tri haljine od kojih su sve imale duboki dekolte, a pažnju publike posebno je privukla ona u kojoj je argentinska manekenka nastupila. Crna šljokičasta haljina naglasila je grudi Ronaldove djevojke. 

Georgina je na pozornici plesala s nekoliko muškaraca koji su je čak i digli u vis, a svoju dobru formu dokazala je besprijekornom izvedbom špage.

Na kraju plesne tačke Georgina je dobila veliki buket cvijeća, a u publici je bio i odabranik njezinog srca koji joj je čestitao, te je par izmijenio poljupce.

Georgina i Cristiano su u vezi tri i po godine i imaju četvoro djece: Alanu Martinu (2), Evu Mariu (2), sina Matea (2) i Cristiana Ronalda Juniora (9). Upoznali su se na zabavi modnog brenda Dolce & Gabbana.  

Kao rođendansko iznenađenje za proslavu Ronaldovog 35. rođendana, Georgina mu je darovala luksuzni Mercedes Benz AMG G63 čija se vrijednost procjenjuje na preko 150 000 dolara. Oko automobila je bila zamotana velika crvena mašna, a fudbaler nije mogao sakriti oduševljenje.

 

 

 

 

 

Portal Analitika