Marketing

U Podgorici predstavljena ZVIJER: Novi model BMW X6 (FOTO)

THE X6, potpuno novi BMW treće generacije, predstavljen je večeras u Podgorici u Voli Motors salonu. Početna cijena ovog automobila je 76.990 eura.
U Podgorici predstavljena ZVIJER: Novi model BMW X6 (FOTO)
Portal AnalitikaIzvor

Generalni direktor Voli Motors, Vladan Spasojević, kazao je da je u pitanju automobil namijenjen najzahtjevnijoj klijenteli.

„To je i razlog što smo sa našim dugogodišnjim pertnerima iz magazina The Collection, koji je inače i namijenjen klijentima koji jako dobro znaju što je luksuz, upriličili prezentaciju ovog modela svim našim zajedničkim starim i novim prijateljima“, rekao je Spasojević.

vladan-spasojevic

On je istakao da Voli Motors i The Collection imaju zajedničku viziju, a to je, prema njegovim riječima, biti nenadmašan.

„Upravo vođeni tom zajedničkom vizijom Voli Motors i The Collection večeras će vam predstaviti novi model BMW X6“, kazao je Spasojević.

Produkt i price menadžer Grand Motorsa, Lazar Radanov Radičev, istakao je, predstavljajući novi model, da je prvo što upada u oči BMW-ova tipična maska hladnjaka, sada još veća u jedinstvenom okviru.

lazar-radanov

Takođe, dodao je, sada je po prvi put moguće naručiti ovu masku hladnjaka sa dodatnim osvjetljenjem.

On je naglasio da unutrašnjost novog modela ima sve ono što se i inače očekuje od jednog ovakvog automobila.

„To je spoj izuzetno kvalitetnog materijala i posljednjih tehnologija. U standardnoj opremi imate Live Cockpit Professional koji se sastoji iz potpuno digitalne instrument table i jednog ekrana osjetljivog na dodir. Tu su naravno kožna sportska sjedišta i paket ambijentalnog osvjetljenja“, podvukao je Radičev i dodao da se točkovi sada kreću u rasponu od devetnaestica koju su standardne do dvadesetdvojke, dok je međuosovinsko rastojanje duže za 42 milimetra.

On je istakao i to da je od opcijonala prvi put kod X6 dostupan sistem zabave za zadnja sjedišta u kome dolaze dva ekrana od 10.2 inča osjetljiva na dodir.

U Podgorici predstavljena ZVIJER: Novi model BMW X6 (FOTO)
BMW THE X6
Portal Analitika