Svijet

Megan i Hari kupili raskošno imanje u Vankuveru, ali njeno novo zanimanje će vas šokirati!

Bivše vojvode Megan i Hari koji su šokirali javnost odlukom da se odreknu kraljevskih titula, konačno su pronašli svoj dom iz snova. Kako tvrde inostrani mediji, konačno su kupili dom u elitnom dijelu Vankuvera a kuća u kojoj će živjeti procennjuje se na 27,5 miliona dolara. 
Megan i Hari kupili raskošno imanje u Vankuveru, ali njeno novo zanimanje će vas šokirati!
Story.rsIzvor

Novi život sa sinom Arčijem započeće u kući staroj 108 godina a ono što je sve oduševilo je da se ova nekretnina proteže na ukupno 6.900 kvadratnih metara.

– Megan je izrazila interesovanje za ovu kuću koja bi bila preijlepa za nju, Harija i Arčija – rekao je izvor iz agencije za nekretnine, prenosi Blic.rs.

Budući da Megan nije bila srećna u Velikoj Britaniji pretpostavlja se da je sada konačno pronašla svoj mir. Svoje vrijeme sa Harijem i Arčijem provodiće u vili koja gleda na vodu te uživati u raskošnom zelenilu koje pruža ovo velelepno imanje. Unutrašnjost kuće bogata je maštovitim sobama, velikim kupatilima i mnoštvom skladnih i dekorativnih detalja.

Novo zanimanje Megan Markl 

Megan Markl koja je svoje kraljevske dužnosti okačila o čiviluk pored humanitarnog rada kojim će nastaviti da se bavi, u svoj portfolio upisaće još jedno zanimljivo zanimanje. Naime, američka glumica, kako pišu inostrani mediji pojaviće se u kanadskom rijaliti programu “I Do, Redo” koji priča o vjenčanjima po drugi put. Budući da Megan iza sebe ima već jedan brak, analitičari smatraju da je Megan savršena za ulogu u ovom šou programu.

Vojvotkinja će se pridružiti svojoj bliskoj prijateljici, stilistkinji za venčanja Džesiki Murlonej a javnost kao ni velika većina njenih obožavalaca još uvijek nije odreagovala na njen novi odabir zanimanja.

 

Portal Analitika