Zabava

Nataša Bekvalac otkrila detalje prve vjeridbe

U jeku kampanje za veliki koncert na Dan zaljubljenih, Nataša Bekvalac je ponovo govorila o ljubavi  otkrivši do sada nepoznate detalje iz svog privatnog života. Prepoznatljiva po neposrednosti i humoru, Nata je gledaocima priznala da se nikada nije plašila braka, naprotiv.
Nataša Bekvalac otkrila detalje prve vjeridbe
Story.rsIzvor

– Ja nikad nisam imala momka, ja sam uvek imala muževe. Ako ćemo momka, kao dečka, to je bilo još u školici. Sjećam se tog skandala, išla sam u zabavište i moja mama je dobila poziv da je napravljen skandal jer je Petar ukrao bakin prsten, rekla je ona gostujući u emisiji Amdži šou.

– Petru sam se ja dopadala, on se dopadao meni, ali ja sam mu rekla da mi ne možemo tako kao ostali, već da bismo mi bili momak i djevojka da on mora mene da veri. To se ništa nije promijenilo ni do dana današnjeg, upalilo je prvi put, priznala je lijepa Novosađanka.

– Onda je Petar mučenik otišao kući i vjerovatno otvorio sef i uzeo porodično nasleđe, što je baka dala njegovoj mami i tako. Oni su vidjeli da je prsten nestao, a prsten je bio kod mene i morala sam da ga vratim. To su nesrećne ljubavi od samog starta. Petar sada vjerovatno ima više sreće nego sa mnom, dodala je ona.

Pripreme za koncert joj oduzimaju dosta vremena, kao i mediji koji je neprestano prate, ali ona priznaje da su joj na prvom mjestu majčinstvo i odrastanje ćerki Hane i Katje.

– Jako sam ponosna na Hanu, ona je Bogom dano dijete. Sad ulazimo u fazu tih kritičnih godina. Sada ima 13 godina i sve je gruva, samo sam ja zaboravila kako je tad mene gruvalo, pa mi je sad sve to strašno. Nemam strahove, nije me dovela u situaciju da se nešto razočaram u nju. Sve su te stvari u granicama normale – dodala je Nataša u emisji Ognjena Amidžića.

Poslije toga, prvi put je pred kamere stala i njena ćerka Hana Ikodinović iskreno govoreći o odnosu sa majkom.

– Ona je divna, nežna, brižna i iskrena. Stroga je, uhodi me, hakuje mi laptop, telefon, Instagram. Moja majka je haker, šta da kažem, ona ima uvid, ali snalazim se – priznala je Hana.

– Zahtijevna je za školu, a ovako generalno nije. Mogu da izlazim do 10 uveče, voljela bih da me malo više pušta. Pričamo stalno o simpatijama, otvorena je, pomaže mi – dodala je Natina tinejdžerka.

Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na estradi, a slika iz tinejdžerskih dana dokazuje koliko se malo promijenila. Iako tada smjela brineta, u svojim mladim godinama izgledala je jednako aktraktivno. Danas njeguje izgled seksipilne plavuše, a jedini detalj koji je napravio razliku između Nataše nekada i Nataše sada su naočare za vid koje lijepa Barbika danas ne nosi.

 

 

Portal Analitika