Politika

OO Crnogorske Herceg Novi prešao kod Alekse Bečića, podržavaju litije

Smatajući da danas treba da budemo uz građane Crne Gore koji dostojanstveno protestuju, a ne da ih ignorišemo, Opštinski odbor Crnogorske u Herceg Novom odlučio da istupi iz Crnogorske, a ja sam odlučio da podnesem ostavku na funkcije u Crnogorskoj, naveo je Vladimir Garić u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
OO Crnogorske Herceg Novi prešao kod Alekse Bečića, podržavaju litije
Portal AnalitikaIzvor

“Danas se ujedinila građanska Crna Gora protiv kleronacionalista iz vrha DPS-a. Naša je dužnost kao građana, a posebno imajući na umu građanski karakter Crnogorske, da štitimo prava drugih bez obzira na vjeru i naciju. Ostavka predsjednika doktora Vladimira Pavićevića jasan je signal da u budućnosti Crnogorska neće sprovoditi programska načela oko kojih smo se okupili. To je osnovni razlog moje ostavke i naše današnje odluke da se kolektivno isčlanimo iz Crnogorske, naveo je on u saopštenju.

Kako je dodao, nijesu odlučili da se raziđu već da svoje političko djelovanje nastave.

“Namjera nam je da građansku koncepciju razvoja Crne Gore zagovaramo sa Demokratama Alekse Bečića. Nastavljamo još jaču, zajedničku borbu sa onima sa kojima smo saglasni u ocjeni aktuelnih dešavanja i budućnosti Crne Gore. Raduje nas da ćemo u ovoj presudnoj godini za budućnost Crne Gore zajedničkim snagama iz Herceg Novog raditi na razvlašćivanju DPS-a i pobjedi Demokratske Crne Gore i građanske budućnosti naše države”, kaže se u saopštenju koje završavaju sa Živjela Crna Gora!, akoje potpisuje Vladimir Garić.

 

Portal Analitika