Marketing

Podgorička banka ponudila hipotekarni gotovinski kredit

Podgorička banka, članica OTP grupe, ponudila je novi Hipotekarni kredit svim građanima kojima je gotovinski kredit potreban na duži rok, a u mogućnosti su da obezbijede hipoteku na nekretninu kao sredstvo obezbjeđenja kredita.
Podgorička banka ponudila hipotekarni gotovinski kredit
Portal Analitika
Portal AnalitikaAutor
Podgorička banka OTPIzvor

Hipotekarni kredit Podgoričke banke je pravo rješenje za sve klijente kojima je potrebna gotovina za željenu kupovinu i nabavku, kao i izmirenje obaveza, a sve to na duži rok. Kredit je namijenjen klijentima banke koji ostvaruju prihode iz stalnog radnog odnosa, penzionerima, pomorcima.

Ovu vrstu kredita mogu koristiti i izdavaoci turističkog smještaja kojima su sredstva potrebna za renoviranje, opremanje, modernizaciju ili proširenje prostora za turističko iznajmljivanje.

Kredit se odobrava u iznosima od 3.000€ do 120.000€, a posebna pogodnost je duža ročnost što omogućava i niži iznos mjesečnih anuiteta. Hipotekarni kredit odobrava se po godišnjoj nominalnoj fiksnoj kamatnoj stopi od 6,49% pri čemu je godišnja efektivna kamatna stopa od 6,77%.

Više informacija klijenti mogu dobiti u svakoj od dvadeset ekspozitura Podgoričke banke širom Crne Gore, kao i pozivom na broj Call centra banke 19900 ili posjetom sajtu www.podgorickabanka.me .

Portal Analitika