Politika

DPS Pljevlja: Nećemo dozvoliti vrijeđanje naših odbornika

Sjednica Skupštine opštine Pljevlja danas ponovo nije održana zbog nedostatka kvoruma.
DPS Pljevlja: Nećemo dozvoliti vrijeđanje naših odbornika
Portal AnalitikaIzvor

„Iako su prethodnih dana bili izraženi pritisci na odbornike Demokratske partije socijalista (DPS) da prisustvuju sjednici SO Pljevlja još jednom se pokazalo da lokalna, ali i državna opozicija ne može uspjeti u svojim naumima čak ni onda kada pokušavaju djelovati ucjenama, prijetnjama ili određenim lukrativnim ponudama prema našim odbornicima“, kazali su iz pljevaljskog DPS-a.

U saopštenju se navodi da opozicionari ne razumiju da se odborinci DPS-a politikom bave zbog ideologije i uvjerenja, a ne zbog, kako su kazali, oportuniteta i sitne lične koristi.

„Nastavak agonije u koju su upali, danas je doživio kulminaciju kroz besprizorno nepoštovanje procedure i poslovnika“, kazali su iz DPS Pljevlja.

Oni su poručili da neće dozvoliti da se odbornici vladajuće većine vrijeđaju i istakli da oni koji su to danas uradili zloupotrebljavajući skupštinsku govornicu najbolje govore o sebi.

„Upravo zbog toga Demokratska partija socijalista će nastaviti da upravlja i Pljevljima i Crnom Gorom i čvrsto i odlučno će se oduprijeti svim nasrtajima kojima se pokušava ovih dana uzdrmati državni temelj naše kuće“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika