Zanimljivosti

Irina Šajk se prisjetila teškog odrastanja: Osjećala sam se kao dječak

Irina Šajk je žena nesvakidašnje ljepote, sinonim za ženstvenost i senzualnost. Karakteristične slovenske crte lica naslijedila je od majke Olge, a egzotičnu nijansu tena od pretka njenog oca Valerija Šajkhislamova, Tatara sa Volge. Lijepa 34-godišnja manekenka se prisetila odrastanja u teškim uslovima, ali i unutrašnje borbe koju je vodila i o kojoj do sada nije govorila.
Irina Šajk se prisjetila teškog odrastanja:  Osjećala sam se kao dječak
Hellomagazin.rsIzvor

– Pratio me osjećaj da sam rođena u pogrešnom tijelu. Osjećala sam da je trebalo da budem dječak. Ne znam zašto, možda je to povezano sa time što je moj otac uvijek želeo sina, a nije ga imao, rekla je za magazin Vogue i priznala da je kasnije shvatila da su ti osjećaji zapravo bili splet životnih okolnosti.

– Kada je moj otac preminuo, ostale smo majka, sestra i ja same. Tada sam prihvatila mušku figuru u kući budući da sam se već i osećala tako. Rekla sam sebi da se od sada ja moram brinuti za porodicu. Isto tako sam odlučila da se nikada neću udavati. Naravno sada uživam u tome što sam žena, ali još uvek pamtim taj osećaj – rekla je manekenka i priznala da njena jaka ličnost plaši ljude.

Portal Analitika