Crna hronika

Ko je Igor Dedović, likvidiran u Atini

Dvojica visokopozicioniranih pripadnika tzv. škaljarskog klana – Stevan Stamatović i Igor Dedović – ubijeni su sinoć u pucnjavi u Atini.
Foto: Youtube/OneTV; MUP Srbije
Foto: Youtube/OneTV; MUP Srbije
Portal AnalitikaIzvor

Njih su, naočigled njihovih porodica, u jednom restoranu likvidirali maskirani muškarci. Kako prenose grčki mediji, napad je trajao svega 30 sekundi, a u dvojicu „škaljaraca“ ispaljeno je oko 20 hitaca dok su za stolom kraj njih sjedjela njihova djeca.

Srpski mediji pišu da Igor Dedović slovi za jednog od vođa „škaljarskog klana“, koji je „filijala“ grupe Luke Bojovića u Crnoj Gori.

2001igordedovic

„Povezanost Bojovića s Dedovićem, ali i braćom Igorom i Jovanom Vukotićem, odavno je poznata. Vukotić je u Srbiji osuđen zbog lažnih dokumenata. “, piše Telegraf (telegraf.rs).

Crna Gora je raspisala nacionalne potjernice za Dedovićem i Jovanom Vukotićem 13. februara prošle godine zbog sumnje da su njih dvojica s Milićem Minjom Šakovićem u martu 2016. pucali na Vojina Stupara i Miloša Radonjića.

O zloglasnom „škaljarskom klanu“ dosta se pisalo i krajem prošle godine u Hrvatskoj, nakon što je hrvatska policija u koordinaciji sa USKOK-om i policijama drugih zemalja zaključila tajnu akciju kojom je utvrđeno da su neki „škaljarci“, između ostalih, koristili autentične hrvatske dokumente s krivotvorenim podacima. Među onima koji je koristio hrvatska dokumenta, spominjao se i ubijeni Dedović, prenosi Telegraf.

Portal Analitika