Zabava

Nina Badrić žrtva prevare: Biće ovo lijepa tužba!

Hrvatska pjevačica Nina Badrić ostala je bez teksta kada je shvatila da je postala žrtva prevare.
Nina Badrić žrtva prevare: Biće ovo lijepa tužba!
Gloria.hr/Story.rsIzvor

Naime, kako je objasnila na društvenim mrežama jedna kompanija koja prodaje tablete za mršavljenje iskoristila je njen lik kako bi promovisala svoj proizvod.

Pjevačica je ovim povodom najavila tužbu, a svim naivnim ženama koje su kupile tablete za mršavljenje poručila je da joj je žao i da moraju da znaju da ona s tim nema nikakve veze, piše “Gloria.hr”.

Nina je zgrožena činjenicom da reklama koja promoviše nju kao “evrovizijsku zvezdu koja je izgubila 19 kilograma” kruži internetom.

– Biće ovo lijepa tužba, čijoj se odšteti unapred radujem. A za one koji su, nažalost, masovno povjerovali i nasjeli samo mogu da kažem da se maksimalno ograđujem od ovoga – napisala je Nina i upozorila svoje fanove da ne nasjedaju na lažnu reklamu:

– Ovo pišem samo zato što dnevno dobijam stotine poruka od žena iz čitavog regiona koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laž. Zaista nemam veze sa ovim. Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama advokata, svaki info nam je bitan. Hvala unaprijed – napisala je Nina.

Portal Analitika