Region

Karambol ispred Vlade Srbije, u lančanom sudaru povrijeđeni policajci

Zbog guste magle, nepoštovanja saobraćajne signalizacije, kao i neprilagođene brzine, jutros oko 4.15 došlo je do teškog udesa na uglu ulica Kneza Miloša i Nemanjine, neposredno ispred zgrade Vlade Srbije, piše beogradski Blic.
RTS
RTS
Portal AnalitikaIzvor

U lančanom sudaru su učestvovala tri vozila, a prema prvim informacijama sa terena veliki kamion koji se kretao ovom saobraćajnicom naletio je na putnički automobil, a zatim su se odbili na policijsko vozilo koje je bilo parkirano u neposrednoj blizini.

Kamion za koji nije još poznato što je uopšte radio na jednoj od najprometnijih saobraćajnica, odnosno da li je imao dozvolu tuda da prolazi, prevrnuo se na bok, dok je putnički automobil pretrpio veliku štetu.

Prema prvim informacijama povrijeđene su dvije osobe, policajci koji su se nalazili u službenom vozilu. Oni su oko 4.30 prevezeni na VMA i, kako saznaje Blic, zadobili su lakše tjelesne povrede.

Saobraćaj u ovom dijelu grada satima se odvija otežano, i dalje su preusmjerene mnoge autobuske linije, dok trolejbusi ne saobraćaju.

Zbog prevrnutog kamiona totalno je obustavljen saobraćaj u Ulici kneza Miloša, u smjeru od Pošte u Takovskoj ka Mostarskoj petlji, pošto se i dalje se čeka dizalica "Parking servisa" kako bi uklonila kamion.

Portal Analitika