Društvo

DF: Naš posao je da motivišemo građane da brane civilizacijska dostignuća

„Internet tim Demokratskog Fronta (DF) je posljednjih mjeseci imao masovne akcije u cilju obavještavanja građana o štetnim posljedicama koje bi mogao proizvesti zakon protiv SPC“, kazali su iz te koalicije.
DF: Naš posao je da motivišemo građane da brane civilizacijska dostignuća
Portal AnalitikaIzvor

Oni navode da je njihov posao da obavijeste, pojasne i motivišu građane da brane civilizacijska dostignuća i svetinje u Crnoj Gori.

„Juče kad smo krenuli sa slanjem čestitki za Srpsku Novu Godinu koristeći legalne i legitimne mehanizme i tehnologije došlo je do združene akcije ANB-a i pojedinih njhovih agenata iz telekomunikacionih kompanija“, stoji u saopštenju Internet tima DF-a.

Prema njihovim riječima, poruka čestitke je poruka radosti i ljubavi i ne vrijeđa nikoga. Slična je, kako su kazali, kao i mnoge čestitke koje ovih dana šalju kompanije i pojedinci.

„Ipak, ovaj put je režim reagovao panično i vršeći pritisak na Telekom, čije smo kartice koristili za slanje poruka, da neovlašćeno, nezakonito i suprotno ugovoru da jednom udbaškom mediju povjerljive podatke o našem ugovoru“, ističe se u saopštenju.

Oni su naglasili da se radi o povjerljivim informacijama između operatera i klijenta, čime je, kako tvrde, grubo prekršen Ugovor i dodaju da su se stekli pravni uslovi za pokretanje tužbi u zemlji i inostranstvu protiv operatera.

„DF će i u budućnosti nastaviti da obavještava javnost o nezakonitim radnjama kompanija i pojedinaca a koje su usmjerene na borbu protiv srpskog naroda i SPC. Narod mora sve da zna!!!!“, zaključuje se u saopštenju Internet tima DF-a.

Podsjetimo, juče su, sa više brojeva Telekom mreže, za koje se ispostavilo da su registrovani na Pokret za promjene, građanima stizale SMS poruke u kojima se čestita srpska Nova godina.

Portal Analitika