Društvo

Požar kod Ljubovića, gašenje otežala nepropisno parkirana auta

Pripadnici podgoričke Službe zaštite imali su danas intervenciju kod brda Ljubović, a akciju gašenja požara su im otežala nepropisno parkirana auta.
Požar kod Ljubovića, gašenje otežala nepropisno parkirana auta
Portal AnalitikaIzvor

Danas u 13:49h Službi zaštite i spašavanja je dojavljeno da je došlo do požara na objektu u blizini gradskog groblja Čepurci ,u podnožju brda Ljubović.

Na lice mjesta upućene su pet ekipa sa ukupno 11 spasilaca-vatrogasaca. Na licu mjesta zatečen je manji stambeni objekat u potpunosti zahvaćen požarom.

"Najveći problem prilikom intervenisanja, osim prilaska samom objektu, predstavljala je zaštita okolnih objekata, s obzirom da je plamen od objekta zahvaćenog požarom povremeno dosezao do njih. Cjelokupnu akciju gašenja otežao je prilazak usled nepropisno parkiranih vozila u blizini gradskog groblja i samog objekta", navedeno je u saopštenju.

Ovim putem Služba zaštite Glavnog grada apeluje na građane da zbog ovakvih i sličnih situacija vode računa gdje parkiraju i ostavljaju svoja vozila.

"U svakom trenutku nečiji život može zavisiti od nesmetanog prolaska vatrogasnih i vozila drugih ekipa za hitne intervencije kroz prolaz koji je zakrčen nepropisno parkiranim vozilom. Požar je stavljen pod kontrolom u 14:20h", zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika