Zanimljivosti

Bivši Harijev kolega iz vojske otkrio nepoznate detalje o princu: Ne čudi me što hoće da napusti porodicu

Džejms Vorton (33) iz Midlendsa izjavio je za “Forces Network” da je vojvoda (35) uvek bio izuzetno “opušten” dok je služio vojsku daleko od svog “drugog života” i istakao da je Hari veoma “zaštitnički” nastrojen prema Megan (38) i njihovom osmomjesečnom sinu Arčiju.
Bivši Harijev kolega iz vojske otkrio nepoznate detalje o princu: Ne čudi me što hoće da napusti porodicu
Blic.rs, dailymail.co.ukIzvor

Vorton, koji je 2014. govorio o tome kako je Hari svojevremeno pružao podršku pripadnicima LGTB zajednice suočenim sa homofobijom u oružanim snagama, ispričao je i kako je Hari “ubijedio” vojnike, koji su maltretirali Džejmsa zato što je homoseksualac, da ga ostave na miru.

- Da budem iskren, nisam se iznenadio - izjavio je Džejms.

- Sjećam ga se dok je služio vojsku s nama u Konjici i koliko je bio opušten u uniformi, možda zato što je bio daleko od svog drugog života. Sa sigurnošću tvrdim da je boravak s vojnicima bio nešto novo za njega, nešto daleko od onoga na na šta je navikao i mislim da je volio taj period u vojsci - dodao je on.

Spekulišući o budućnosti vojvode od Saseksa, Džejms je izjavio da njegova zaštitnička priroda znači da će se vjerovatno povući iz javnosti. Prema njegovom mišljenju, Hari će biti “uspješan u svim budućim poduhvatima”, kako na privatnom, tako i na javnom planu.

- On je veoma inteligentan i ima porodicu o kojoj mora da brine. Znam da ima izrazito zaštitnički odnos prema ljudima koje voli i zato mislim da će sve biti u redu. Ne sumnjam da će biti uspješan, čime god se bavio - rekao je Džejms.

 

Portal Analitika