Košarka

Mijović: Po povratku u Podgoricu ću predočiti moje stavove i odluku

Predočiću moje stavove i odluku kada se vratim u Podgoricu. Utakmica je kao i većina drugih bila na jedan koš, mogli smo ući u mirnu završnicu ali nismo uspjeli - kazao je Petar Mijović nakon večerašnje utakmice protiv Krke
Mijović: Po povratku u Podgoricu ću predočiti moje stavove i odluku
Portal AnalitikaIzvor

“Po povratku u Podgoricu ću predočiti moje stavove i odluku ljudima koji su mi ovaj posao povjerili. Mislim da je ova utakmica, kao i 95 odsto mečeva otkad sam došao na klupu, bila na jednu loptu. Smatram da smo mogli da je uvedemo u mirnu završnicu u određenim momentima, ali to nismo uspjeli. Krki čestitam na zasluženoj pobjedi i želim sreću u nastavku sezone”, rekao je Mijović.

Bez obzira na položaj na tabeli, nikada nije lako osvojiti bodove na parketu Krke.

“Uvijek je teško pobijediti u Novom Mestu. Utakmica je bila na jednu loptu. Imali smo dobru situaciju na kraju, ali nismo iskoristili čist zicer. Ako sagledamo ambijent u kojem smo pripremali utakmicu u prethodnih šest sedam dana, mislim da možda nismo zaslužili da pobijedimo. Mislim da moja ekipa i dalje ima kvalitet da ispuni ambicije postavljene ispred nje, kao i da se bori za visok plasman”, istakao je Petar Mijović.

Poslije 15 kola Budućnost Voli ima 11 pobjeda i četiri poraza.

Portal Analitika