Rukomet

LASICA: Htjeli smo svi da budemo heroji, a možemo da funkcionišemo samo kao tim

Rukometaši Crne Gore pružili su snažan otpor Hrvatskoj u prvom kolu Evropskog prvenstva, ali nijesu imali snage da izbjegnu poraz u drugom poluvremenu (21:27).
LASICA: Htjeli smo svi da budemo heroji, a možemo da funkcionišemo samo kao tim
Sportski portali Izvor

Prvotimac "lavova" Marko Lasica je kritikovao pristup igri u nastavku.

"U prvom poluvremu smo ispoštovali dogovor iz svlačionice, dok smo u drugom uradili sve ono što ne treba - igrali smo individualno, sebično. Htjeli smo svi da budemo heroji, a možemo da funkcionišemo samo kao tim, što se vidjelo u prvom poluvremenu", poručio je Lasica.

Stefan Čavor kaže da su Hrvati iskoristili statičnost i greške u napadu naše selekcije.

"U prvom poluvremenu smo iskoristili šanse, igrali smo do kraja, ali u drugom poluvremenu to nijesmo imali, a to su stvari koje protiv ovakvih timova ne smijemo da dozvolimo", naveo je Čavor, koji očekuje težak meč protiv Srbije u drugom kolu.

"Mislim da će protiv Srbije odbrana biti najbitnija, kao i danas", ocijenio je Čavor.

"Ne mogu da kažem da se nijesmo borili u drugom poluvremenu. Presudio je Domagoj Duvnjak na visokom centru, uspjeli su da postignu par golova iz kontri i da se odvoje, poslije je i Marić pogađao sa crte. Na kraju, ne mogu da kažem da sam nezadovoljan. Ovo je mnogo jači protivnik od nas, pokazali smo zube, i mislim da ako budemo ovako igrali da ćemo proći u drugi krug, samo da se borimo ovako", kazao je golman Nebojša Simić.

 

Portal Analitika