Zabava

Princ Hari i Megan čestitali praznike slikom malog Arčija

Princ Hari i njegova supruga Megan čestitali su britanskoj javnosti Novu godinu fotografijom bebe Arčija s njegovim tatom.
Princ Hari i Megan čestitali praznike slikom malog Arčija
Magazini Izvor

Fotografija koja je objavljena na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Sakseksa prikazuje princa Harija sa sedmomjesečnim Arčijem koji je sedmi po redu u borbi za britansko prijestolje.

"Želimo vam svima sretnu Novu godinu i hvala vam na kontinuiranoj podršci! Drago nam je što smo mnoge od vas upoznali i jedva čekamo da sretnemo mnoge od vas sljedeće godine. Nadamo se da će vam 2020. godina donijeti zdravlje i sreću", napisao je par.

Princ Hari, Megan i Arči proveli su Božić u Kanadi, gdje je vojvotkinja živjela i radila dok je snimala pravnu dramu "Odijela". Božić nijesu proslavili s kraljevskom porodicom.

Za par je ovo bila velika godina. Nakon što su dočekali rođenje svog prvog djeteta, vojvoda i vojvotkinja javno su progovorili o medijskom pritisku. Princ Hari takođe je prvi put priznao da se često ne slaže sa svojim starijim bratom princom Vilijamom rekavši da su na "različitim putevima". 

 

 

Portal Analitika