Planine

Neznatno veće cijene ski pasova u odnosu na prošlu sezonu

Cijene ski pasova za Savin kuk su za ovogodišnju zimsku sezonu neznatno veće u odnosu na prethodnu, saopštili su iz preduzeća Skijališta Crne Gore.
Neznatno veće cijene ski pasova u odnosu na prošlu sezonu
Mina biznisIzvor

Iz tog preduzeća su agenciji Mina biznis kazali da je, za razliku od prethodne sezone, parking besplatan za sve posjetioce ski centra.

Jednodnevni ski pas za djecu do 14 godina košta osam eura, petodnevni 35, a sezonski 120 eura.

„Sezonski ski pas za stanovnike Opštine Žabljak košta 80 eura, turistička vožnja žičarom pet eura, a turistička vožnja žičarom za grupu od 20 i više, četiri eura“, navodi se u cjenovniku.

Kada su u pitanju cijene za odrasle jednodnevni ski pas košta 13 eura, dvodnevni 22 eura, petodnevni 50 eura, šestodnevni 70 eura, sezonski 200 eura, sezonski za stanovnike Opštine Žabljak 150 eura.

Turistička vožnja žičarom košta osam eura, a za grupu od 20 i više osoba šest eura.

Iz Skijališta Crne Gore su naveli da se zvanični cjenovnik ski pasova za ski centar Kolašin 1600 za ovu zimsku sezonu razlikuje u odnosu na prošlogodišnji, jer je, prilikom formiranja cijene, između ostalog uzeta u obzir dodatna kilometraža koja je na raspolaganju skijašima.

„Takođe, prethodne sezone se naplaćivao parking, dok je za ovu sezonu besplatan za sve posjetioce ski centra Kolašin 1600“, rekli su iz Skijališta.

Jednodnevni ski pas za djecu do 14 godina košta deset, a za odrasle 15 eura, dvodnevni 17 odnosno 25 eura, trodnevni 26, odnosno 40 eura, petodnevni 40, odnosno 60 eura, šestodnevni 54, odnosno 80 eura, sedmodnevni 60, odnosno 90 eura, a sezonski ski pas 150, odnosno 250 eura.

Vožnja žičarom za djecu do 14 godina košta četiri, a za odrasle sedam eura.

Vožnja žičarom za djecu i odrasle, kada je u pitanju grupa od 20 i više, košta tri, odnosno pet eura.
 

Portal Analitika