Muzika

Svjetski poznati DJ u Budvi

U Budvi je sinoć počelo veče elektronske muzike , koje su otvorili budvanski DJ-evi Stevan Mandić i John K, a potom su nastupili svjetski poznati turski DJ – Mahmut Orhan i francuski DJ duo „Ofenbach“.
Svjetski poznati DJ u Budvi
InfobiroIzvor

Orhan je rekao da mu ovo nije prvi put da je u Crnoj Gori.

“Mnogo volim vašu zemlju, nastupao sam ljetos na Sea Dance festivalu. Jako sam uzbuđen zbog večerašnjeg nastupa. Ja ima takav osjećaj kao da je sad doček Nove Godine, tako je dobra atmosfera ovdje. Jako volim da nastupam pred različitom publikom, i to mi predstvlja veliko zadovoljstvo, tako da sam po pitanju toga jako zadovoljan sa 2019. godinom i nadam se da će naredna biti još bolja.
Dobio sam puno poruka preko društvenih mreža baš iz Budve, i jako sam zadovoljan što sam došao, da se svi zajedno zabavimo, i srećna Nova godina svima”, rekao je on.

muzicari-budba2

Ofenbach je rekao da su od od ljeta, kada smo nastupali na Sea Dance festivalu pa do danas , izdali smo novi Singl.

“Puno nastupamo , baš nedavno nastupali smo na Tajlandu i Bankoku, tako da imamo jako puno nastupa . Mi nikad ne stagniramo, svake godine se penjemo stepenik više, i veoma smo optimistični po pitanju ove 2020. godine, to će sigurno biti još jedan korak naprijed u našoj karijeri, i mi ćemo raditi na tome. U ovom poslu, da bi uspjeli - morate da vjerujete u sebe.Mi se razlikujemo od drugih po energiji, strasti prema muzici, ljudi misle da smo mi samo DJ, ali mi nismo samo to. Mi smo muzičari, mi pjevamo, radimo mikseve od elektronske i rok muzike, takođe i pop - a , i mi jednostavno znamo mnogo o muzici.
U narednoj godini želimo što više da damo ljudima koji nas vole i prate, i da im se zahvalimo na tome, Crnoj Gori, takođe”, rekao je on.

 

Portal Analitika