Politika

Nuhodžić: S ponosom se sjećamo svih kolega koji su izgubili živote

U susret predstojećim praznicima, s ponosom se sjećamo i naših kolega koji su izgubili živote časno i predano obavljajući policijski posao, kazao je ministar unutrašnjih poslova Mevludin Nuhodžić u novogodišnjoj čestitci.
Nuhodžić: S ponosom se sjećamo svih kolega koji su izgubili živote
Portal AnalitikaIzvor

Kako je kazao, ovo je bila godina u kojoj smo potvrdili da zahtjevne i odgovorne zadatke izvršavamo hrabro, profesionalno i odgovorno.

“Time smo doprinijeli uspješnijem i efikasnijem radu i ostvarenju postavljenih ciljeva Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije, na čemu vam zahvaljujem. Suočavajući se sa brojnim izazovima, nesebičnim naporima, zalaganjem i energijom opravdali smo povjerenje građana i pokazali da smo snažno posvećeni da Crnoj Gori obezbijedimo mir i sigurnost”, dodao je on.

Kako je poručio, snaga zajedništva, požrtvovanosti, humanosti, međusobne brige i solidarnosti treba da bude dodatni podsticaj i u godini pred nama.

“Uvjeren sam da ćemo u 2020. godini ostvariti još bolje rezultate, dajući maksimum i ostajući u službi građana i države”, zaključio je Nuhodžić.

 

Portal Analitika