Društvo

U 2019. godini preko 130.000 eura za rekreativno bavljenje sportom

Fizička aktivnost i sport izuzetno su važni i utiču na kvalitet života, ali i na usvajanje zdravih navika kod naših sugrađana. Upravo zbog toga je Glavni grad u infrstrukturu za rekreativno bavljenje sportom uložio više od 130.000 eura - saopšteno je iz Glavnog grada.
U 2019. godini preko 130.000 eura za rekreativno bavljenje sportom
PG Biro/Portal AnalitikaIzvor

''I u godini koja je na izmaku, punu pažnju smo posvetili stvaranju adekvatnih uslova za bavljenje sportom i rekreaciju na otvorenom. U tom cilju u saradnji sa privrednim društvima Glavnog grada (Putevi d.o.o., Komunalne usluge d.o.o.) izgrađeno je ukupno sedam novih poligona, a izvršene su intervencije većeg ili manjeg obima na već izgrađenim poligonima.

Tokom 2019.godine izrađeno i postavljeno i osam multifunkcionalnih sprava za trening na otvorenom'', navodi se u saopštenju.

Oni podsjećaju da su nedavno završeni radovi na poligonu u ul. Ludviga Kube, a privode se kraju i radovi na novom poligonu u ul. Novaka Ramova. 

''U narednih par dana biće završeni radovi na novom poligonu u Tološima i startovaće se sa radovima na poligonu u ulici Branka Radičevića. Takođe biće postavljena i nova ograda na poligonu u Gostilju'', zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika