Politika

Joković: Spustite tenzije, povucite Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti

Lider Socijalističke narodne partije (SNP), Vladimir Joković, pozvao je danas Demokratsku partiju socijalista i njene koalicione partnere da iz skupštinske procedure povuku Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti, te da time stvore mogućnost za otvaranje širokog dijaloga u kojem bi učestvovali svi zainteresovani akteri.
Joković: Spustite tenzije, povucite Predlog zakona o slobodi vjeroispovijesti
Portal AnalitikaIzvor

On je na novogodišnjem koktelu koji je organizovan za članove i simpatizere partije, poručio da će SNP na narednim izborima pokazati svima da SNP brend, da ljudi više ne odlaze iz te stranke, već da je, naprotiv, to partija u koju se sada dolazi i ostaje.

Joković je rekao da je ponosan na sve što je SNP uradila u proteklih dvije i po godine.

Predsjednik SNP-a je istakao da je partija već dugo pod udarima koji dolaze sa raznih strana, ali da je SNP sada konsolidovana, jaka partija koja gleda u budućnost i ozbiljno se priprema za naredne parlamentarne izbore.

„SNP ostaje dosljedna svojim programskim načelima, borbi za bolju, pravedniju i tolerantniju Crnu Goru u kojoj će biti mjesta za sve građane, bez obzira na političko opredjeljenje, mišljenje, nacionalnu ili vjersku pripadnost“, kazao je Joković.

Portal Analitika