Abiznis
  • Portal Analitika/
  • Abiznis /
  • Raspisan tender za izradu glavnog projekta pješačkog mosta između Stare varoši i SC „Morača“

Raspisan tender za izradu glavnog projekta pješačkog mosta između Stare varoši i SC „Morača“

Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice objavila je danas tender za Izradu Glavnog projekta pješačkog mosta preko rijeke Morače, na katastarskim parcelama br. 98 i 5875 KO Podgorica III i br. 1275/26, 1275/3 i 1672 KO Podgorica I, u zahvatu UP-a “Stara Varoš” i DUP-a “Rekreativno kulturna zona na obali rijeke Morače-južni dio”. Procijenjena vrijednost tendera je 50.000 eura, a javni poziv je objavljen na Portalu javnih nabavki pod brojem 48/19, saopšteno je iz Glavnog grada.
Ilustracija
Ilustracija
Portal AnalitikaIzvor

Pješački most će povezivati Staru varoš sa dijelom kod Sportskog centra „Morača“ i predstavljaće jedinstvenu sponu najstarijeg jezgra grada sa savremenim sadržajima na drugoj obali rijeke. Takođe, izgradnjom ovog mosta Glavni grad želi dodatno da doprinese oživljavanju Stare varoši, na čemu se već intenzivno radi rekonstrukcijom ulica i objekata, te uvođenjem novih sadržaja u kulturnu i turističku ponudu Stare varoši.

Ponude na tender Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice mogu se podnositi do 3. februara 2020. godine u 13 sati, a javno otvaranje ponuda biće održano istog dana u 14 sati.

Portal Analitika